Ibooth photobooth
Creëer magische herinneringen met unieke maatwerk ontwerpen!

Ibooth magazine

ARTIKEL 2

Creëer magische herinneringen met unieke maatwerk ontwerpen!

Elk evenement is uniek. Of het nu gaat om een prachtig trouwfeest, een bruisende verjaardagsparty, een bedrijfsevent of een andere bijzondere gelegenheid, een persoonlijk ontwerp van jouw fotoprint is belangrijk en draagt bij tot een onvergetelijke fotobeleving.

Jouw unieke verhaal, jouw unieke ontwerp - op maat

Ons creatieve avontuur begint altijd met inspiratie. We luisteren naar jouw visie, delen onze ideeën en voorbeelden en gaan op basis daarvan aan de slag. Om je thema of huisstijl door te trekken in de print van de photobooth is je uitnodiging vaak het vertrekpunt. Zo vormen alle grafische elementen één mooi geheel. 

Zeldzaam in photobooth landschap

Het verschil bij Ibooth photobooth is dat we ons niet beperken tot vooraf ontworpen templates. In een wereld waar vaste templates de norm lijken te zijn, onderscheidt Ibooth zich door deze unieke werkwijze. Dit is het resultaat van liefde voor creativiteit.

Kies voor Ibooth photobooth en stap in een wereld van inspiratie en maatwerk die jouw evenement transformeert in een onvergetelijke belevenis. Geen vaste templates, maar een unieke ontwerpregeling die alleen voor jou wordt gecreëerd.